Det er rulleporte egnet til

Rulleporte

Alle større industrivirksomheder, som har at gøre med større varer kan have behov for at have gode døre og porte installeret. De fleste tænker ikke over det, men en god dørløsning kan gøre en verden til forskel, både i forhold til tid – men også i høj grad penge. Hvorfor? Det forklarer vi nedenfor. Der findes rigtig mange dygtige dørproducenter, især hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn. Det kan være fordelagtigt at kontakte en af disse, og forhøre dig om dine muligheder.

Spar penge og tid – få installeret en rulleport

Rulleporte er blevet mere og mere normale at bruge – og det er der god grund til. En rulleport adskiller sig fra en almindelig dør ved at være nemmere at have med at gøre. Hvis døren skal bruges meget, fx i større industrivirksomheder, så kan det tillade medarbejderne at gøre det nemt og gnidningsfrit. Den kan derfor være med til at gøre medarbejdernes arbejde betydelig nemmere og mere effektivt. Hvis medarbejderne arbejder hurtigere og mere effektivt, så vil man i sidste ende også kunne spare penge som virksomhed. I rigtig mange tilfælde slides gamle døre ned og har ikke den samme gnidningsfrie lukkemekanisme, som de engang havde. Enten fordi, at de er blevet slidte med årene, eller også blot fordi, at de aldrig helt har været brugbare. Som virksomhed tænker man ikke over, at dette kan være et problem for produktionen, da det i mange tilfælde bliver en vane at døje med døre, som ikke fungerer optimalt. Det bør man som virksomhed være opmærksom på, da man i sidste ende kan spare både tid og penge – og samtidig få mere produktive og gladere medarbejdere.

Få en konsulent til at rådgive dig

Flere og flere dørproducenter tilbyder rådgivende samtaler gratis. Derfor kan det være en god idé, at kontakte en af disse virksomheder og forhøre sig om sine muligheder. Der kan være stor forskel på, hvor god en service den enkelte virksomhed tilbyder, så det kan være en god idé at lave sin egen research, før man beslutter sig for at kontakte en virksomhed. Der er efterhånden kommet meget fokus på fødevareindustrien, så derfor kan det være en rigtig god ide at få en konsulent ud til sin virksomhed og lade ham vurdere, om en rulleport ville være passende, eller om der skal en anden løsning til. Held og lykke.

 

DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg
87 93 87 00