Få inspiration til brugen af glas i dit hjem

glarmester inspiration

Brugen af glas behøver ikke at være begrænset til vinduer og spejle. For glas er et materiale med utallige anvendelsesmuligheder, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan det kan bruges som en del af udsmykningen i dit hjem.

Glastrapper – kom ovenpå med stil

Glas er måske ikke det første materiale, du kommer i tanke om, når du tænker på trapper. Men trapper konstrueret i glas bidrager positivt til æstetikken og skruer med sikkerhed op for stilen i dit hjem. Glastrapper kan udføres på et utal af måder og kan konstrueres i både mat og klart glas, så der er rig mulighed for at gøre dit trappeareal personligt.

Det er naturligvis vigtigt, at du finder den rette håndværker til at bygge dine trapper, hvis du vil opnå et resultat, du bliver tilfreds med. Hvis du bor i Hovedstadsområdet, er der eksempelvis god mulighed for at finde en kompetent glarmester i Gentofte-området, som kan vejlede dig omkring konstruktionen af din glastrappe.

Få mere luft med glashylder

Hylder er altid en vigtig del af indretningen i et hjem. Desuden giver de plads til at udstille de genstande, du holder af. Men en hylde kan også være for dominerende og fjerne fokus fra genstandene. Det problem kan heldigvis nemt løses ved at montere hylder i glas.

Glashylder bidrager med enkelthed og stil til stuen, badeværelset eller køkkenet og giver en fornemmelse af plads og luft. Og i kraft af gennemsigtigheden på glas, giver glashylder også en lysfremmende effekt i rummet. Hylder i glas vil typisk blive leveret i hærdet glas, så du behøver ikke at frygte for holdbarheden.

Luk det naturlige lys ind med et glastag

Naturligt lys er altid at foretrække fremfor kunstigt. Og et glastag tillader virkelig det kærkomne sollys at komme indenfor. Det er en fordel hele året – men især om vinteren, hvor dagene er korte og lyset begrænset.

Men et glastag behøver ikke at være begrænset til indendørs brug. Eksempelvis giver et glastag med termoruder dig mulighed for at benytte din udestue året rundt, ligesom et glastag over terrassen lukker op for lyset, samtidig med at det afskærmer fra regnen.

Tal med din lokale glarmester for mere inspiration

Hvis du vil høre mere om de mange muligheder, der er i glas, kan du altid tale med dine lokale glarmester. Der er eksempelvis god mulighed for at finde en dygtig glarmester i nærheden af Hellerup, som kan give dig gode råd.

Glarmester Vad

Grusbakken 2

2820 Gentofte

70 20 24 34