Gode råd til dig, der leder efter en brugt bil

En ny bil er lækker, men for mange er en brugt bil præcis lige så god. Man betaler godt for at få en ny bil, så ofte passer en brugt bil bedre ind i budgettet, og man taber ikke lige så meget ved at vælge denne løsning. Det kan imidlertid være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige biler og forhandlere, så her er en lille liste over ting man skal være opmærksom på, når man leder efter en brugt bil. Listen er skrevet i samarbejde med Gunnder Due, som er forhandler af brugte biler i Køge og Roskilde.

Et tilknyttet værksted kan garantere kvalitet

Hvis det kan lade sig gøre at finde et værksted som kan garantere for bilen, så er der bedre chance for, at du får en bil der er pengene værd. Bor du eksempelvis i Køge, er der rig mulighed for at gå ned i til en af de mange bilforhandlere i Køge og høre om deres brugte biler, og hvilke garantier de vil give. Her kan man ofte få en aftale, hvor der kan gøre op for eventuelle fejl og mangler inden for en given periode.

Køb af brugt bil

Bredt udvalg af biler at vælge fra

Find en forhandler der har et bredt udvalg. Selvfølgelig kan man gå på nettet og kigge på biler, men hvis du går ned til en forhandler, kan du bedre se bilen, og vurdere om den er noget for dig.  Du vælger den bedste forhandler, ved at gå efter en der både har erfaring med salg af nye og brugte biler. Yderligere kan det være et godt tegn, hvis virksomheden er af den større slags, og ikke udelukkende lever af brugtbilssalg. Der er en vis risiko for, at en forhandler der kun sælger brugte biler har stort behov for at du køber deres biler, og derved kan det være svært at stole på deres ”gode råd”.

Bilen har overholdt serviceeftersyn

Når du køber en brugt bil, om det så er en fra et velrenommeret bilværksted i Køge, eller om det er en bil fra en privat, så sørg for at serviceeftersynene er blevet overholdt. Dette giver dig papirer på bilens stand, og giver dig en bedre sikkerhed i købet. 

Gunner Due A/S
Tangmosevej 105
4600 Køge
Tlf. 56 65 34 00