Få professionel hjælp af en murer ved renovering

Murer

Det er altid en god idé, at have den professionelle hjælp lige ved hånden, hvis man eksempelvis skal have renoveret et hus i København, eller på anden måde sat et i stand. Når det kommer til murere er det ekstra vigtigt. Murerarbejde der er gjort ordentligt, er rigtig flot, holder i mange år, og understøtter resten af konstruktionen. Dårligt murerarbejde kan i værste fald betyde, at man er nødt til at lave en stor del af det efterfølgende arbejde om, eller at renoveringen får en kortere levetid. At undlade at investere i professionelt murerarbejde er en meget kortsigtet løsning.

Renovering af køkken

Når du skal have lavet en køkkenrenovation i København eller lignende, er det først og fremmest vigtigt, at planlægge brugen af det. Har man et eksisterende køkken, som er meget gammelt, kan det være, det ikke længere lever op til de krav, du har til et nyt køkken. Overvej hvilke dele der er værd at redde, og hvilke dele der bør smides ud. En dygtig murer vil være i stand til at fortælle dig, hvilke vægge og andre blivende strukturer, der kan fjernes eller ændres, og hvilke der er nødt til at blive der. På baggrund af denne information, kan du komme videre med at planlægge din køkkenrenovation.

Renovering af badeværelse

Især i København, er renovation af badeværelser en stor ting. Mange lejligheder er ikke til at starte med designet til at have badeværelser indenfor. Derfor kan det blive nødvendigt, at få fat i en VVS’er og en murer, til at installere de nødvendige rør mv. så du kan sætte toilet og bad op.

Renovering af gulve

Ældre gulve er ofte lavet i rigtig gode materialer, som gør dem værd at beholde og renovere. Få en professionel til at se på dem, og forklare hvorvidt gulvene i det hus du renoverer, kan blive flotte igen. Kan de det, er der både penge og indsats at spare, ved at få dem slebet og behandlet.

Når du skal renovere, finder du let en murer i Rødovre eller et andet sted i København eller omegn, ved at gå på nettet. Her kan du nemt finde en oversigt over de forskellige murere der er i dit område, og se om andre har været glade for deres hjælp. Professionelt håndværkerarbejde betaler sig, og vil holde i rigtig mange år.

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Tlf: 38 71 17 00