Hvad er LED strips, og hvor kan de bruges?

LED strips er rigtig smarte. Det er et langt bånd, hvorpå der er sat små LED pærer fast. Båndet er 1 centimeter bredt, og er et par millimeter tykt. Det er utroligt fleksibelt og selvklæbende, hvilket betyder, det kan monteres næsten hvor som helst, man ønsker det.

På trods af, at LED strips ikke lyser lige så klart som LED pærer, er det rigtig tæt på, og man vil derfor ikke bemærke forskellen. Det er en klar fordel at bruge LED pærer, uanset hvilket form det er i, frem for de almindelige glødepærer, da det både er mere miljøvenligt, og samtidig mere økonomisk, da det ikke kræver lige så meget energi for en LED pære at lyse op.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor man kan bruge LED strips – det eneste det kræver, er at det skal sættes til en strømforsyning, enten i den ene eller anden ende, for at virke.

Måske har man lige fået sin første bil, og vil gerne pimpe den lidt op indvendig. Dette kan man nemt gøre med disse moderne og smarte LED strips, som kan fås i flere forskellige farver.

Man kan også sagtens bruges dem rundt omkring i huset. De kan for eksempel bruges i klædeskabet, så man bedre kan så, hvilket tøj man har at vælge i mellem. På denne måde er man med til at pifte det gamle klædeskab lidt op, og giver det et lidt mere elegant og moderne touch.

De kan også nemt bruges i køkkenet. Det kan måske være, man ikke har den bedste belysning over køkkenbordet, da man kun har en loftslampe, og man gider måske ikke til at vælge og installere lamper under køkkenskabene. Her kan man snildt sætte en række LED strips op under køkkenskabene i stedet. På denne måde får man både lys over køkkenbordet, så man bedre kan se, når man laver mad, samtidig med man ikke kan ane lamperne under skabene.

Det kunne også tænkes, at man måske lige har bygget sin egen bar derhjemme til stuen. For at gøre denne lidt mere attraktiv og spændende at se på, kan man sættes LED strips hele vejen rundt på kanten. På denne måde gør man baren mere stilfuld. Det gør også, at man kan slukke alt det andet lys i stuen, men stadig kunne se sine gæster – hvilket kun gør det lidt mere hyggeligt.

 

SunFlux ApS

Naverland 15

2600 Glostrup

43474272