Hvad er fordelene ved en brugt bil?

Autoforhandler

 

Flere og flere vælger at købe brugte biler, og det er der ganske gode og fornuftige grunde til. Du kan i rigtig mange tilfælde få lige så meget ud af, at købe en brugt bil, som når du køber en splinterny en. I denne artikel giver vi dig 2 fordele ved at købe en brugt bil, og beskriver, hvorfor det kunne være relevant at gøre det. Vi beskriver også, hvad du skal være på udkig efter, hvis du har tænkt dig at købe en brugt bil. Er du interesseret? Så læs med her. Hvis du står i en situation, hvor du skal bruge en bil med det sammen kan det være god idé, at besøge en autoriseret bilforhandler. Der findes rigtig mange dygtige bilforhandlere i Hillerød, og bor du i nærheden kan du med fordel kontakte en af disse og forhøre

Spar penge

Den største grund til at købe en brugt bil er, at du kan spare rigtig mange penge på det. Værdien på en helt ny bil falder i det øjeblik, hvor du får udleveret nøglerne til den. Faktisk vil den falde med ca. 30.000 kr fra det øjeblik, hvor du underskriver kontrakten. Af denne grund kan det være en rigtig god idé, at vente til at bilen er 3-4 år gammel. Størstedelen af den samlede værdi vil falde drastisk inden for de først 3-4 år, og derefter vil den begynde at dykke langsommere.

Stort udvalg

Der findes et hav af brugte biler, og hvis du kan finde et godt og professionelt autoværksted har du muligheden for, at vælge imellem rigtig mange forskellige modeller. Rigtig mange holder også af, at bilen er kørt til. Det vil sige, at gearkassen, rettet og dækkende har fået et par tusind kilometre under sig. På denne måde vil bilen føles mere naturlig at køre i, og du vil ikke skulle stå for at gøre dette.

Tjekliste

Selvom der er rigtig mange fordele ved at købe en brugt bil skal du alligevel være obs på et par ting, før du skriver under på en kontrakt og siger ja tak til bilen. Først og fremmest skal du tjekket grundigt efter, om bilen har rust. Dette gælder både udvendigt, men også på bilens undervogn. Her kan der sidde rust, som man ved første øjekast ikke kan se. Spørg altid efter, om bilen er blevet rustbehandlet, og om dette kan dokumenteres. Dernæst kan det være en rigtig god idé, at finde ud af, om bilen har et udfyldt servicehæfte med dato og underskrift. Du kan finde adskillige brugte biler i Hillerød og bor du i nærheden kan du med fordel kontakte en af disse og forhøre dig. Held og lykke!

Hillerød Autocenter ApS
Falkevej 20
3400 Hillerød
72 48 88 87