Beskyt dine varer med rette emballage

paller til transport

Hvis du skal opbevare eller transportere varer, kræver det den rigtige emballage. Det gælder ikke blot indpakning, men også den holder eller platform, som varen skal stå på. Her kan paller være en god løsning. Paller kan holde til selv tung vægt, alt efter hvilken type det er, og du kan vælge mellem flere forskellige typer paller.

Pallerammer til udstilling og opbevaring

Har du overvejet brugte pallerammer til vareudstilling eller transport? Fordelen ved pallerammer er, at de ikke fylder så meget, for de kan klappes sammen, når de ikke bliver brugt. Da rammerne er brugte, skåner de desuden miljøet ved at genbruge ressourcerne. Du kan også spare plads ved at stable pallerammer med varer oven på hinanden, hvilket kan være praktisk under transport eller ved opbevaring på lager.

Mange bruger netop også pallerammer til udstilling af varer, for eksempel i supermarkedet, hvis man vil lave en udstilling med særtilbud på et stort parti varer. Her er det nemt at hente de samlede varer ud fra lageret ved hjælp af pallerammer.

EUR paller til sikker transport

EUR paller er kvalitetsrammer, der er god til at sikre transport af tunge og store varer. De er 1200 mm lange og 800 mm brede, så der er god plads, og med varmebehandling sikres det også, at de ikke inficeres af skadedyr. Fordi de er produceret efter strenge krav om kvalitet, kan de holde til meget. Du kan for eksempel fragte mere end 1 ton på en EUR palle.

Plastpaller til mindre varepartier

Hvis du kun skal opbevare, udstille eller transportere mindre varepartier, kan det være smart med en mindre palle til opgaven. Her kan brune plastpaller være en god løsning. Den er kun 400×600 mm og kaldes også 1/4 pallen, da den fylder en fjerdedel end den store EUR palle. Fordi plastpallen står på fire ben, er den ligeledes nem at stable.

Tjen penge på dine gamle paller

Har du gamle paller liggende, kan du faktisk tjene penge på dem. Ved salg af dine gamle paller kan du ikke blot få en profit på gammel emballage, som du ikke længere bruger, men samtidig skåne miljøet. Dine brugte paller bliver nemlig lavet om til genbrugspaller og kan dermed bruges i lang tid endnu. Selv meget slidte paller kan som regel genbruges helt eller delvist og dermed spare på ressourcerne. Det er en god forretning – også for naturen.

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
46 56 02 16