Boost arbejdsmiljøet med malerarbejde

Et kontor kan være et kedeligt, sterilt, koldt, mørkt rum eller et livligt arbejdsmiljø, hvor der er plads til samarbejde og udfoldelse. Farven på lokalerne og deres indretning kan gøre en stor forskel for følelsen af rummet. Selvom en ny farve ikke nødvendigvis forbedrer effektiviteten af arbejdet, så kan et dårligt vedligeholdt kontor give medarbejderne en følelse af, at firmaet enten ikke kører særlig godt, eller at man er ligeglad med deres arbejde. Giv moralen et boost og rummet lidt opmuntring med en frisk farve, noget spændende tapet eller en ny indretning.

kreativt arbejdsmiljø

Farver

Har man eksempelvis et kontor i København, kan det være, at det er et rum, hvor der sidder mange mennesker og arbejder. Væggens farve vil blive reflekteret i alle de ting, der er i kontoret. Vælger man en hidsig gul, vil man forvente at ting i rummet også vil få en smule gullig nuance. Man kunne ledes til at tro, at hvid ville være den nemmeste løsning. I dette tilfælde er vi tilbage ved det første problem, som er, at rummet hurtigt kommer til at fremstå sterilt og upersonligt. En god mellemvej i forhold til farver er lys eller mørk varm grå, sand eller oliven. Her er med vilje valgt neutrale farver, så rummet ikke får uheldige konnotationer som ville komme, hvis man valgte blå eller lyserød. Møblerne kan så understøtte væggens farve. Er ens borde og stole eksempelvis sorte og hvide, kan en varm mørk grå væg balancere den kontrast der eksisterer mellem disse to farver. Her er det en stor fordel at vælge varme farver fremfor kolde, da disse reflekteres bedre i folks hud og får denne til at se bedre ud.

Lys

En anden ting som kan gøre en stor forskel på kontoret, er det tilgængelige lys. Det kan være ubehageligt at prøve at arbejde i et rum med dårligt eller meget lidt lys. Er der meget lidt naturligt lys tilgængeligt, kan man investere i lysægte – dvs. at de har et fuldt spektrum af lys ligesom solen – LED’er eller lyspærer, så kvaliteten af lyset bliver bedre. Man kan også sørge for mere lys med flere lyskilder eller ved at investere i opsætningen af flere vinduer.

Vælger man at hyre en maler til kontoret i Storkøbenhavn vil denne kunne fortælle mere om farver og hjælpe med at vælge en til netop jeres behov. Herefter vil pågældende maler i København kunne hjælpe dig med at vedligeholde kontoret, så det altid er indbydende at se på.

Malerfirmaet Sommerlund ApS
Livjægergade 33
2100 København Ø
Telefon: 20 16 17 86