Top 3 tips når du skal designe badeværelse

design af badeværelser

Dit badeværelse skal ses som en slags lille oase, hvor du kan slappe af og glemme dagligdagens travlhed og gøremål. Det er derfor vigtigt, at du designer dit badeværelse således, at det kan skabe en beroligende og stille plads i hjemmet.

Dit badeværelse er et sted, hvor du kan gøre dig klar til hverdagens strabadser, eller til sociale begivenheder, men også et sted, hvor du netop kan få et pusterum fra begge dele. Men i en hverdag med masser af planer og rutiner, kan det være svært at vide, hvor og hvordan du skal begynde.

Uanset om du har planer om et nyt badeværelse i København, i Nordsjælland eller omegn, vil denne artikel give dig de absolut bedste 3 råd til, hvordan du designer dit drømmebadeværelse på ingen tid.

1. Lav en plantegning
Det første du bør gøre, når du skal designe dit badeværelse, er at lave en præcis plantegning af det rum, du har med at gøre. Her skal du bruge et målebånd og måle de nøjagtige bredder, længder og højder på dit badeværelse. Bagefter kan du skalere dine målinger ned ved hjælp af en lommeregner og bruge disse til at tegne en plan over dit badeværelse. Du kan også bruge din plantegning til at skitsere dine tanker og idéer ned. På den måde bliver det også nemmere for eksempelvis et autoriseret VVS firma i København at visualisere opgaven for sig og hjælpe dig på vej. Vær sikker på at tage din plantegning med dig, når du skal se på eksempelvis opbevaring og badeværelsesskabe til dit badeværelse, så du får den rigtige størrelse med hjem.

2. Få inspiration
Nu er det tid til at få lidt inspiration til dit nye badeværelse! Det som mange indretningsarkitekter gør i sådan et tilfælde er at lave et “mood board”: En opslagstavle eller collage fyldt med stilarter og farver, som du kan lide. Du kan finde billeder af stilfulde, moderne og elegante badeværelser online, eller du kan prøve dig frem ved at kigge i boligmagasiner for at finde de ting, du bedst kan lide.

3. Lav en liste
Nu skal du lave en liste over alle de ting, som du gerne vil have på dit badeværelse. Overvej hvilken håndvask, hvilket bad eller bruser og hvilke skabe og lignende, du gerne vil have installeret. Bagefter kan du tage et kig på billeder og specifikationer af de tilsvarende kabinetter og notere deres højde, bredde og lignende ned. Brug din liste til at få arrangeret disse ting på dit badeværelse, så du får et så præsentabelt badeværelse som muligt.

Det behøver ikke at være problematisk at finde inspiration til dit nye badeværelse – følg vores 3 råd og skab dit drømmebadeværelse.

Leon Petersen VVS A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj
78 77 17 09