Store byggeprojekter kalder på kvalificeret arbejdskraft

Store byggeprojekter, som blandt andet at bygge et hus, kræver mange håndværkere med forskellige kvalifikationer. I de fleste større byggerier, er det nødvendigt at flere forskellige håndværkere arbejder sammen og koordinerer deres arbejde. Ofte vil et byggeprojekt kalde på kompetencer inden for murer-, tømrer- og malerfaget samt kræve autoriserede VVS’ere og elektrikere. For at sikre kvaliteten af arbejdet, er det vigtigt, at alle medarbejdere på tværs af fagområder er kvalificerede til at udføre de specifikke arbejdsopgaver. Derfor hyres ofte forskellige håndværkerfirmaer til at sørge for byggeprojekter. Dette kan dog ofte føre til en langvarig byggeproces, da det kræver grundig koordinering mellem de forskellige firmaer – og det kan sluge en del tid. Der findes heldigvis en løsning på dette problem, hvis et professionelt vikarbureau i København eller en anden landsdel benyttes.

håndværker vikarbureauer

Vikarbureauet sørger for koordineringen

Et vikarbureau for håndværkere kan sørge for koordinering af en helt byggeproces. Gennem deres sortiment af vikarer har de et bredt udvalg af medarbejdere med forskellig baggrund, erfaring, udannelse og særlige spidskompetencer. Alle typer af faggrupper inden forbyggebranchen er tilknyttet bureauerne, så de helt rigtige tilbyggeprojektet kan vælges. Bureauet har stor kendskab til deres tilknyttede medarbejdere, hvorfor de nøje kan udvælge de helt rigtige personer til den pågældende arbejdsopgave. Uanset om der søges en elektriker til Odense, en maler til Thy eller en tømrer som vikar i Hvidovre vil bureauet kunne tilbyde kvalificeret arbejdskraft. Til størrebyggeprojekter, hvor der kræves hjælp fra flere vikarer, kan bureauet sørge for kommunikationen med de forskellige parter.

Vikarerne er derudover vant til at arbejde sammen om både større og mindre byggeprojekter, så deres evne til at samarbejde er garanteret. Derudover sker der ingen misforståelse mellem de forskellige parter, da bureauet kan overtage det overordnede ansvar, hvis dette ønskes.

Garanti for høj kvalitet

Ved udelukkende brug af godkendte vikarer er der garanti for høj kvalitet af det arbejde, der udføres. Vikarerne udvælges efter bureauernes minimumskriterier i forhold til uddannelses- og erfaringsniveau. Der tages ofte også højde for eventuelle spidskompetencer, så vikarer kan udvælges til specifikke projekter med særlige behov.

Nøglen til en succesfuld byggeproces

Når byggeprojektet udføres af kvalificerede fagfolk er der ingen grund til nervøsitet for fejl og mangler. De er alle vant til arbejdsformen samt vant til at arbejde sammen. Derudover vil deres spidskompetencer sikre, at de udfører alle detaljer, så resultatet af byggeprojektet er succesfuld. Bureauet koordinerer hele arbejdet, som efterfølgende bliver udført af kvalificeret arbejdskraft. Det gør hele byggeprocessen så hurtig og optimalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Håndværkervikaren ApS
Høvedstensvej 29
2650 Hvidovre

El-arbejde – Det må du selv lave

Elektricitet gør os i stand til rigtig mange ting. For bare 100 år siden ville det have været utænkeligt at have lys om natten, det var simpelthen for dyrt at lyse op på den måde, vi gør i dag med elektrisk lys. Det elektriske lys revolutionerede den måde vi bruger aftenen og natten på og gjorde os mere produktive, men vidste du, at man i starten var enormt bange for elektricitet? Lige fra starten har der været et problem med varmeudvikling og den medfølgende risiko for brandstiftelse. Derudover er der altid en risiko for at få stød, hvilket i bedste fald er ubehageligt, og i værste fald er dødeligt. Risikoen er ikke så stor, hvis man bare skal sætte noget i en stikkontakt eller ordne nogle småting, men hvilke må du selv lave, og hvilke skal du have en elektriker til at lave? Vi vil her i samarbejde med Tuegård-el, som er en elektriker på Frederiksberg, opstille en række scenarier, hvor du kan spørge dig selv; må jeg udføre det selv?

Gør-det-selv elarbejde

Opsætning af ny stikkontakt i køkkenet

Du må aldrig selv opsætte stikkontakter, til dette skal du have fat i en elektriker. Du må gerne udskifte kontakten, hvis ledningerne ikke skal forlænges. I denne sammenhæng må du også gerne opsætte lyddæmpere eller lignende.

Opsætning af lampe på badeværelset

Der gælder særlige regler på badeværelset, det sikreste er at finde en el-installatør frem for at prøve at hitte ud af, hvilken type zone, dele af dit badeværelse er.

Opsætning af fejlstrømsrelæ

Vi er her i den tunge ende – forsøg aldrig selv at sætte et fejlstrømsrelæ op, da du her i høj grad leger med din egen sikkerhed.

Samling af overklippet ledning

Hvis det gøres med en samlemuffe, må du gerne selv gøre det, men ellers er det en opgave for en professionel.

Installation af ventilationssystem

Er ikke noget du selv må gøre, her skal du hyre en elektriker.

Montering af ledningsafbryder

Dette må du gerne selv gøre. Husk at købe godkendte komponenter og følge instruktionerne.

Der er altså en del ting man selv kan tage sig af, men også en lang række opgaver, det er bedst at overlade til en elektriker. Du finder let en elektriker på Frederiksberg eller et helt andet sted. Hvis du er i tvivl om, hvad du selv må gøre, kan du ligeledes ringe til en elektriker og spørge, hvordan reglerne er.

Tuegaard El ApS
Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
Tlf: 22 44 98 10

Få bedre belysning; hyr en elektriker i København

Lys er fantastisk. Godt lys gør folk smukkere, ting mere tydelige, og det gør det lettere at fokusere i lang tid. Godt lys i et rum er som at åbne vinduet på en varm dag, og mærke den friske luft strømme ind i et iltfattigt lokale. Der findes mange lampeskærme, som har til formål at dele lyset på en hensigtsmæssig måde, men du skal stadig bruge en god lyskilde, for at disse kan være effektive. Mangler der udtag i din lejlighed, kan det være svært at få lys nok.

belysning i hjemmet

Design lyset til rummet

Et rum har altid et formål, og dette kan understøttes med lyset i det. Mange har blot en lampe midt i alle boligens rum, som spreder lys. Hvis man designer lyset til rummet, kan man eksempelvis sætte lys ind i skabene i køkkenet, så der er lys til kigge efter lige den bøtte man skal bruge. I stuen kan man sætte lys bag fjernsynet, så man kan slukke resten når man vil se en god film. I soveværelset kan man installere lys, så det kan slukkes af en, som ligger i sengen. I nogle af disse tiltag, kan det være nødvendigt at få trukket nye ledninger. I København kan en elektriker hjælpe med at få trukket ledninger og lavet udtag, så du ikke skal trække ledninger og strømfordele over gulvet.

Design lyset til dine aktiviteter

En anden mulighed er, at indrette boligens lys efter, hvad det bliver brugt til. Her kan man eksempelvis kigge på hvor det er vigtigt, at man har godt arbejdslys, og hvor det er praktisk at have hyggelys. Lysets farve kan gøre en stor forskel. Hvis man er i tvivl om, hvordan man installerer lysdæmpere, eller om det kræver noget særligt at få pærer som kan skifte farve, så kan du altid finde en billig elektriker i København som kan svare på spørgsmål, og måske også udføre nogle af disse installationer for dig.

Design lyset til at flytte fokus

Lys kan bruges til mange ting, en af disse er fokus. Har du i din lejlighed et særligt maleri eller en flot designerstol, kan lys understrege denne. Det kan være, at du gerne vil have  noget særligt lys omkring billedet, eller et spotlight på din stol. Lige så snart noget handler om design, ønskes ledningerne som regel skjult. Igen kan man her finde en dygtig elektriker, så der kan komme fokus på objektet, eller på stuens hyggehjørne, frem for på den forlængerledning der blev brugt til at trække strøm derhen.

GSR Teknik ApS
Amager Strandvej 124
2300 København S
Tlf: 92 26 02 60