Det er rulleporte egnet til

Rulleporte

Alle større industrivirksomheder, som har at gøre med større varer kan have behov for at have gode døre og porte installeret. De fleste tænker ikke over det, men en god dørløsning kan gøre en verden til forskel, både i forhold til tid – men også i høj grad penge. Hvorfor? Det forklarer vi nedenfor. Der findes rigtig mange dygtige dørproducenter, især hvis din virksomhed ligger i Storkøbenhavn. Det kan være fordelagtigt at kontakte en af disse, og forhøre dig om dine muligheder.

Spar penge og tid – få installeret en rulleport

Rulleporte er blevet mere og mere normale at bruge – og det er der god grund til. En rulleport adskiller sig fra en almindelig dør ved at være nemmere at have med at gøre. Hvis døren skal bruges meget, fx i større industrivirksomheder, så kan det tillade medarbejderne at gøre det nemt og gnidningsfrit. Den kan derfor være med til at gøre medarbejdernes arbejde betydelig nemmere og mere effektivt. Hvis medarbejderne arbejder hurtigere og mere effektivt, så vil man i sidste ende også kunne spare penge som virksomhed. I rigtig mange tilfælde slides gamle døre ned og har ikke den samme gnidningsfrie lukkemekanisme, som de engang havde. Enten fordi, at de er blevet slidte med årene, eller også blot fordi, at de aldrig helt har været brugbare. Som virksomhed tænker man ikke over, at dette kan være et problem for produktionen, da det i mange tilfælde bliver en vane at døje med døre, som ikke fungerer optimalt. Det bør man som virksomhed være opmærksom på, da man i sidste ende kan spare både tid og penge – og samtidig få mere produktive og gladere medarbejdere.

Få en konsulent til at rådgive dig

Flere og flere dørproducenter tilbyder rådgivende samtaler gratis. Derfor kan det være en god idé, at kontakte en af disse virksomheder og forhøre sig om sine muligheder. Der kan være stor forskel på, hvor god en service den enkelte virksomhed tilbyder, så det kan være en god idé at lave sin egen research, før man beslutter sig for at kontakte en virksomhed. Der er efterhånden kommet meget fokus på fødevareindustrien, så derfor kan det være en rigtig god ide at få en konsulent ud til sin virksomhed og lade ham vurdere, om en rulleport ville være passende, eller om der skal en anden løsning til. Held og lykke.

 

DAN-doors A/S
Industrivej 19
8660 Skanderborg
87 93 87 00

Hvad undersøges under et el-tjek?

Elektrikermand

 

Først og fremmest er det måske rart at få på plads hvad et el-tjek i det hele taget er for noget. Et el-tjek er en gennemgang af dine faste installationer samt gennemgang af el-installationsrapporten og el-tavle. Dermed tjekker elektrikeren altså om alt følger de lovmæssige krav der er for faste el-installationer. Årsagen til, at du skal få en professionel elektriker fra Frederiksberg til at gennemgå dine el-installationer fordi, at der som sagt findes nogle lovmæssige krav omkring installationen, derfor skal der også kunne forefindes certificerede papirer på, at arbejdet er udført korrekt og hvem det er udført af. Continue reading

Gode råd til dig, der leder efter en brugt bil

En ny bil er lækker, men for mange er en brugt bil præcis lige så god. Man betaler godt for at få en ny bil, så ofte passer en brugt bil bedre ind i budgettet, og man taber ikke lige så meget ved at vælge denne løsning. Det kan imidlertid være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige biler og forhandlere, så her er en lille liste over ting man skal være opmærksom på, når man leder efter en brugt bil. Listen er skrevet i samarbejde med Gunnder Due, som er forhandler af brugte biler i Køge og Roskilde.

Et tilknyttet værksted kan garantere kvalitet

Hvis det kan lade sig gøre at finde et værksted som kan garantere for bilen, så er der bedre chance for, at du får en bil der er pengene værd. Bor du eksempelvis i Køge, er der rig mulighed for at gå ned i til en af de mange bilforhandlere i Køge og høre om deres brugte biler, og hvilke garantier de vil give. Her kan man ofte få en aftale, hvor der kan gøre op for eventuelle fejl og mangler inden for en given periode.

Køb af brugt bil

Bredt udvalg af biler at vælge fra

Find en forhandler der har et bredt udvalg. Selvfølgelig kan man gå på nettet og kigge på biler, men hvis du går ned til en forhandler, kan du bedre se bilen, og vurdere om den er noget for dig.  Du vælger den bedste forhandler, ved at gå efter en der både har erfaring med salg af nye og brugte biler. Yderligere kan det være et godt tegn, hvis virksomheden er af den større slags, og ikke udelukkende lever af brugtbilssalg. Der er en vis risiko for, at en forhandler der kun sælger brugte biler har stort behov for at du køber deres biler, og derved kan det være svært at stole på deres ”gode råd”.

Bilen har overholdt serviceeftersyn

Når du køber en brugt bil, om det så er en fra et velrenommeret bilværksted i Køge, eller om det er en bil fra en privat, så sørg for at serviceeftersynene er blevet overholdt. Dette giver dig papirer på bilens stand, og giver dig en bedre sikkerhed i købet. 

Gunner Due A/S
Tangmosevej 105
4600 Køge
Tlf. 56 65 34 00

 

Er det tid til en isolering inden vintertiden?

Isolering

Isolering i boligen er nødvendig for at kunne holde kulde og fugt ude. Isolering bliver brugt til at oprette et godt og velfungerede indeklima, så hverken boligen eller beboerne bliver påvirket af vejr og vind. Derudover fører en grundig isolering til et mindre forbrug af varme, så der ikke spildes unødvendig varme og energi.

Isolering med forskellige materialer

Materialerne til isolering er gennem årene blevet udviklet med henblik på at opnå den bedste isoleringsevne. De mest populære materialer er flamingo, glasuld, perlite, papirisolering samt rockwool. De forskellige fordele og ulemper ved materialet afhænger af situationen. Det bedste isoleringsmaterialet til situationen kan udvælges i samarbejde med en vejledende tømrer fra Østerbro, som har stort kendskab til isolering. I den sammenhæng kan der også vejledes i, hvor der bør isoleres. Det er muligt at isolere i både gulve og vægge, men det varierer fra bolig til bolig alt efter tykkelsen af ydervæggene og eventuelle hulrum, hvor isoleringen kan indsættes. Grundet den store udvikling inden for isoleringsmaterialerne er udvalget af isoleringsmåder samtidigt blevet udviklet, så det er muligt at isolere på mange forskellige måder.

Miljørigtig isolering til billige priser

I takt med samfundets øgede fokus på miljørigtige løsninger er der også opstået et hav af miljørigtige isoleringsmuligheder. En miljørigtig isolering består blandt andet af at genbruge isoleringsmaterialer og andre ressourcer for at mindske påvirkningen af miljøet under udviklingen af materialerne. Dette gavner ikke kun miljøet, men er også en fordel for økonomien, da materialerne er billigere. De miljørigtige isoleringsmuligheder fungerer lige så godt som de traditionelle isoleringsmuligheder. Det er derfor muligt at opnå det samme niveau af isolering samtidig med at varmeregningen kan mindskes – selvfølgelig uden at isoleringen påvirker miljøet på negativ vis.

Gør boligen endnu mere miljørigtig

Der findes også andre muligheder, som kan bidrage til at gøre boligen endnu mere miljørigtig. En anden bæredygtig løsning er eksempelvis de bæredygtige Velux tagvinduer og almindelige vinduer, som udnytter energien fra solens stråler. Det er muligt at omdanne de stråler fra solen, der rammer vinduerne, så energien herfra bidrager til boligens energi. Det medfører et mindre elforbrug i boligen, hvilket også gavner miljøet gennem mindskelse af CO2-udledning. De energieffektive vinduer er velfungerende og isolerer grundigt. Boligen kan derfor have stor glæde af at få udskiftet de gamle vinduer med nye vinduer, da nye vinduer har en bedre funktionsevne end gamle vinduer.

At gennemgå boligens isolering inden vintertiden er altså til stor glæde for både boligens beboere og miljøet. Der er derfor ingen grund til at udsætte isoleringen, da det vil være en god og fornuftig investering for alle.

 

Frederiksberg Tømreren

Niels Ebbesens Vej 7

1911 Frederiksberg

Tlf: 40 79 50 60

 

Få professionel hjælp af en murer ved renovering

Murer

Det er altid en god idé, at have den professionelle hjælp lige ved hånden, hvis man eksempelvis skal have renoveret et hus i København, eller på anden måde sat et i stand. Når det kommer til murere er det ekstra vigtigt. Murerarbejde der er gjort ordentligt, er rigtig flot, holder i mange år, og understøtter resten af konstruktionen. Dårligt murerarbejde kan i værste fald betyde, at man er nødt til at lave en stor del af det efterfølgende arbejde om, eller at renoveringen får en kortere levetid. At undlade at investere i professionelt murerarbejde er en meget kortsigtet løsning.

Renovering af køkken

Når du skal have lavet en køkkenrenovation i København eller lignende, er det først og fremmest vigtigt, at planlægge brugen af det. Har man et eksisterende køkken, som er meget gammelt, kan det være, det ikke længere lever op til de krav, du har til et nyt køkken. Overvej hvilke dele der er værd at redde, og hvilke dele der bør smides ud. En dygtig murer vil være i stand til at fortælle dig, hvilke vægge og andre blivende strukturer, der kan fjernes eller ændres, og hvilke der er nødt til at blive der. På baggrund af denne information, kan du komme videre med at planlægge din køkkenrenovation.

Renovering af badeværelse

Især i København, er renovation af badeværelser en stor ting. Mange lejligheder er ikke til at starte med designet til at have badeværelser indenfor. Derfor kan det blive nødvendigt, at få fat i en VVS’er og en murer, til at installere de nødvendige rør mv. så du kan sætte toilet og bad op.

Renovering af gulve

Ældre gulve er ofte lavet i rigtig gode materialer, som gør dem værd at beholde og renovere. Få en professionel til at se på dem, og forklare hvorvidt gulvene i det hus du renoverer, kan blive flotte igen. Kan de det, er der både penge og indsats at spare, ved at få dem slebet og behandlet.

Når du skal renovere, finder du let en murer i Rødovre eller et andet sted i København eller omegn, ved at gå på nettet. Her kan du nemt finde en oversigt over de forskellige murere der er i dit område, og se om andre har været glade for deres hjælp. Professionelt håndværkerarbejde betaler sig, og vil holde i rigtig mange år.

P.G. & Søn ApS

Bjerringbrovej 46

2610 Rødovre

Tlf: 38 71 17 00

Få hjælp til dit VVS arbejde i København

En stor del af ejendommene i hovedstadsområdet er meget gamle, og derfor risikerer man som ejendomsadministrator, at der sker flere skader og opstår mangler, som skal repareres. Især når det gælder varmeanlæg og rør, kan der være stort behov for regelmæssige eftersyn i ældre bygninger for at holde installationerne ved lige. Det er ikke alle ejendomme i dag, der har en vicevært, og disse boliger kræver, at man finder en anden løsning i forhold til vedligeholdelse af ejendommen. Det er en rigtig god idé at få lavet et regelmæssigt serviceeftersyn af ejendommen, både hvad angår tagkonstruktionerne såvel som varmesystemet og VVS installationerne. Du kan få udført VVS arbejde i København af høj kvalitet, men det er ikke alle firmaer, der også tilbyder ejendomsservice i København. Visse firmaer, som eksempelvis Schyberg VVS Entreprise, tilbyder dog skræddersyede løsninger til ejendomme, der har brug for regelmæssig ejendomsservice. Her kan man indgå en aftale om et månedligt serviceeftersyn, hvor ejendomme bliver gennemgået fra kælder til kvist med særligt fokus på el installationer, rør og tage, udskiftning af faldstammer og stigestrenge, eftersyn af kobber- og zinkinddækninger samt vedligeholdelse af varmecentralen. Denne præventive form for ejendomsservice kan på længere sigt spare ejendommen og dens administration mange penge, da man på den måde får opdaget mindre skader og fejl i tide, inden de når at blive store og dyre problemer, som tager tid og besvær at løse.

VVS installatør

Spar viceværten, behold kvaliteten

Hvis man administrerer en af de mange ejendomme, der har besluttet at spare viceværten væk, så vil man stadig have brug for nogen, der kan udføre de tusind små vedligeholdelsesopgaver, som en ejendom af en vis størrelse har brug for. Der skal være nogen, der tømmer og reparerer tagrender, vedligeholder varmerørene, tjekker varme og el installationer og påtager sig opgaven som varmemester, blandt andet ved at udslamme varmtvandsanlægget løbende. I stedet for at bruge en fastansat vicevært kan man gøre dette til en af opgaverne for et VVS firma, som man indgår en fast aftale med om ejendomsservice og generelt eftersyn af installationer og konstruktionerne i ejendommen. Det giver en tryghed både for dem der administrerer og dem der bebor ejendommen, at der er nogen, der tager sig af disse faste opgaver med at vedligeholde og optimere ejendommen, så der ikke opstår gener eller udgifter, som kunne være undgået. Det vil samtidig gøre ejendommen mere attraktiv for beboerne.

Schyberg VVS Entreprise ApS
Stolbergsvej 5
2970 Hørsholm
Tlf: 36 30 07 74

Store byggeprojekter kalder på kvalificeret arbejdskraft

Store byggeprojekter, som blandt andet at bygge et hus, kræver mange håndværkere med forskellige kvalifikationer. I de fleste større byggerier, er det nødvendigt at flere forskellige håndværkere arbejder sammen og koordinerer deres arbejde. Ofte vil et byggeprojekt kalde på kompetencer inden for murer-, tømrer- og malerfaget samt kræve autoriserede VVS’ere og elektrikere. For at sikre kvaliteten af arbejdet, er det vigtigt, at alle medarbejdere på tværs af fagområder er kvalificerede til at udføre de specifikke arbejdsopgaver. Derfor hyres ofte forskellige håndværkerfirmaer til at sørge for byggeprojekter. Dette kan dog ofte føre til en langvarig byggeproces, da det kræver grundig koordinering mellem de forskellige firmaer – og det kan sluge en del tid. Der findes heldigvis en løsning på dette problem, hvis et professionelt vikarbureau i København eller en anden landsdel benyttes.

håndværker vikarbureauer

Vikarbureauet sørger for koordineringen

Et vikarbureau for håndværkere kan sørge for koordinering af en helt byggeproces. Gennem deres sortiment af vikarer har de et bredt udvalg af medarbejdere med forskellig baggrund, erfaring, udannelse og særlige spidskompetencer. Alle typer af faggrupper inden forbyggebranchen er tilknyttet bureauerne, så de helt rigtige tilbyggeprojektet kan vælges. Bureauet har stor kendskab til deres tilknyttede medarbejdere, hvorfor de nøje kan udvælge de helt rigtige personer til den pågældende arbejdsopgave. Uanset om der søges en elektriker til Odense, en maler til Thy eller en tømrer som vikar i Hvidovre vil bureauet kunne tilbyde kvalificeret arbejdskraft. Til størrebyggeprojekter, hvor der kræves hjælp fra flere vikarer, kan bureauet sørge for kommunikationen med de forskellige parter.

Vikarerne er derudover vant til at arbejde sammen om både større og mindre byggeprojekter, så deres evne til at samarbejde er garanteret. Derudover sker der ingen misforståelse mellem de forskellige parter, da bureauet kan overtage det overordnede ansvar, hvis dette ønskes.

Garanti for høj kvalitet

Ved udelukkende brug af godkendte vikarer er der garanti for høj kvalitet af det arbejde, der udføres. Vikarerne udvælges efter bureauernes minimumskriterier i forhold til uddannelses- og erfaringsniveau. Der tages ofte også højde for eventuelle spidskompetencer, så vikarer kan udvælges til specifikke projekter med særlige behov.

Nøglen til en succesfuld byggeproces

Når byggeprojektet udføres af kvalificerede fagfolk er der ingen grund til nervøsitet for fejl og mangler. De er alle vant til arbejdsformen samt vant til at arbejde sammen. Derudover vil deres spidskompetencer sikre, at de udfører alle detaljer, så resultatet af byggeprojektet er succesfuld. Bureauet koordinerer hele arbejdet, som efterfølgende bliver udført af kvalificeret arbejdskraft. Det gør hele byggeprocessen så hurtig og optimalt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Håndværkervikaren ApS
Høvedstensvej 29
2650 Hvidovre

El-arbejde – Det må du selv lave

Elektricitet gør os i stand til rigtig mange ting. For bare 100 år siden ville det have været utænkeligt at have lys om natten, det var simpelthen for dyrt at lyse op på den måde, vi gør i dag med elektrisk lys. Det elektriske lys revolutionerede den måde vi bruger aftenen og natten på og gjorde os mere produktive, men vidste du, at man i starten var enormt bange for elektricitet? Lige fra starten har der været et problem med varmeudvikling og den medfølgende risiko for brandstiftelse. Derudover er der altid en risiko for at få stød, hvilket i bedste fald er ubehageligt, og i værste fald er dødeligt. Risikoen er ikke så stor, hvis man bare skal sætte noget i en stikkontakt eller ordne nogle småting, men hvilke må du selv lave, og hvilke skal du have en elektriker til at lave? Vi vil her i samarbejde med Tuegård-el, som er en elektriker på Frederiksberg, opstille en række scenarier, hvor du kan spørge dig selv; må jeg udføre det selv?

Gør-det-selv elarbejde

Opsætning af ny stikkontakt i køkkenet

Du må aldrig selv opsætte stikkontakter, til dette skal du have fat i en elektriker. Du må gerne udskifte kontakten, hvis ledningerne ikke skal forlænges. I denne sammenhæng må du også gerne opsætte lyddæmpere eller lignende.

Opsætning af lampe på badeværelset

Der gælder særlige regler på badeværelset, det sikreste er at finde en el-installatør frem for at prøve at hitte ud af, hvilken type zone, dele af dit badeværelse er.

Opsætning af fejlstrømsrelæ

Vi er her i den tunge ende – forsøg aldrig selv at sætte et fejlstrømsrelæ op, da du her i høj grad leger med din egen sikkerhed.

Samling af overklippet ledning

Hvis det gøres med en samlemuffe, må du gerne selv gøre det, men ellers er det en opgave for en professionel.

Installation af ventilationssystem

Er ikke noget du selv må gøre, her skal du hyre en elektriker.

Montering af ledningsafbryder

Dette må du gerne selv gøre. Husk at købe godkendte komponenter og følge instruktionerne.

Der er altså en del ting man selv kan tage sig af, men også en lang række opgaver, det er bedst at overlade til en elektriker. Du finder let en elektriker på Frederiksberg eller et helt andet sted. Hvis du er i tvivl om, hvad du selv må gøre, kan du ligeledes ringe til en elektriker og spørge, hvordan reglerne er.

Tuegaard El ApS
Christian Richardts Vej 5 A, st.
1951 Frederiksberg
Tlf: 22 44 98 10

Undgå vandskade – lad en VVS’er klare arbejdet

Hvis man har en lille gør-det-selv-handyman i sig, kan det være fristende selv at stå for opsætning af nyt køkken og bad, eller hvis du skal have lagt gulvvarme ind i din bolig. Det er sjovt og udfordrende, og så er det en dejlig følelse af stolthed, man sidder tilbage med efter veludført arbejde. Hvis du har hænderne godt skruet på og stort gå-på-mod, vil du helt sikkert også kunne udføre en stor del af arbejdet selv.

Desværre er der mange, der overvurderer, hvor meget af arbejdet de selv kan klare og som tror, at de også kan udføre de tekniske installationer selv. Det er en rigtig dårlig idé for de fleste mennesker at udføre den slags arbejde selv. Det kræver nemlig en stor faglig viden og erfaring at kunne udføre tekniske installationer som har at gøre med el eller vand. Områder som sanitetstilslutning og udskiftning, opsætning og tilslutning af armaturer og batterier samt installation af toilet og udformning af afløb til håndvask og bruser bør man derfor overlade til de professionelle.

Gør-det-selv VVS

Derfor bør du lade en VVS’er stå for installationer i hjemmet

VVS i København er et firma, der laver både el- og vandinstallationer såvel som reparerer toiletter, håndvaske og afløb. De er en virksomhed, der ofte støder på boliger, hvor en stor del af installationerne er lavet af ejerne eller deres venner og bekendte. Desværre er disse hjemmelavede installationer ofte skyld i, at der kommer vandskade i boligen, fordi arbejdet ikke er udført godt nok.

En vandskade kan være en rigtig dyr fornøjelse, og hvis det skyldes hjemmelavede installationer, vil det ikke blive dækket af forsikringen. Forsikringen dækker udelukkende, hvis arbejdet er udført af en fagmand, det vil sige en professionel, certificeret VVS’er. Derfor er det meget vigtigt, at man som boligejer ikke udfører installationer på må og få. I stedet bør man tage kontakt til en dygtig VVS installatør og som minimum få råd og vejledning omkring, hvordan man selv kan udføre den del af arbejdet, som man gerne vil lave selv.

Det er der mange VVS firmaer, der kan hjælpe med. Der findes VVS’er i København, som aktivt kan hjælpe med et ønsket gør-det-selv-projekt ved at rådgive undervejs i planlægningsforløbet og udføre de nødvendige installationer. På den måde kan man som boligejer både udleve sin drøm om at bygge eller udbedre egen bolig, og samtidig sikre sig, at arbejdet bliver kvalitetssikret og således er dækket af ens forsikring, skulle uheldet være ude.

VVS i København
Kompagnistræde 33
1208 København K
Tlf: 70 87 08 70